A Mard-el Törzsvásárlói Rendszer szabályzata

 

Bízunk benne, hogy örömmel köszönthetjük törzsvásárlóink között és áruinkkal, kiszolgálásunkkal meg lesz elégedve, így a későbbiekben is visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük.

A Vevőkártya (továbbiakban: kártya), használata előtt kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható a Mard-el Vevőkártya?

A kedvezményekre való jogosultságot a Mard-el Vevőkártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya a Mard-el Díszállat és Állateledel Szaküzletben (Debrecen, Bojta u. 9) használható. A kedvezmény a www.mard-el.hu webcímen található webáruházban történő regisztráció utáni vásárlásokra is vonatkozik.
A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, valamint az internetes áruházunkban történő regisztrációval történő vásárlások bekerülnek Juhász Zoltán EV. elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:

A kártya induló kedvezménye :   0%
A halmozott vásárlás összege: 0 - 5000 Ft: 0%
  5001 - 15 000 Ft: 0,5%
  15 001 - 30 000 Ft: 1%
  30 001 - 50 000 Ft: 1,5%
  50 001 - 100 000 Ft: 2%
  100 001 - 2,5%


Hogyan lehet Mard-el Vevőkártyához jutni?

A kártya az első vásárlásnál ingyenesen igényelhető a boltban, hogy a vásárlások regisztrálhatóak legyenek a rendszerben. Internetes vásárlás esetén a regisztrációval automatikusan elkezdődik a halmozott vásárlási összeg gyűjtése, a vásárlás értéke az elektronikus nyilvántartásba kerül.
A kártyára 5 000 Ft halmozott vásárlási összértékig nem jár kedvezmény.
Amennyiben az első vásárlás végösszege, vagy a halmozott vásárlások összege eléri valamelyik összeghatárt, úgy a Vásárló a következő vásárlástól már az összeghatárhoz tartozó kedvezménnyel vásárolhat.
A kártya a Mard-el Díszállat és Állateledel Szaküzletben vehető át. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és aláírásával elfogadja a Mard-el Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése a rendszerben 2-3 munkanapon belül megtörténik, utána a kártya használatával minden vásárláskor igénybe vehetőek a kedvezmények.

A vásárlási összegek gyűjtésének időszaka - kedvezmények

Egy éves időtartam alatt (január 1. - december 31.) lehet gyűjteni a vásárlások összegét. A folyamatosan halmozott egyenleg alapján automatikusan módosul az aktuális kedvezmény mértéke. A halmozott összegek minden év december 31-én lenullázódnak, azonban a december 31-i egyenlegnek megfelelő kedvezmény a következő esztendőben is megilleti a Törzsvásárlót.
Azon Törzsvásárlóink akik december 31-én kedvezményre (0,5; 1; 1,5; 2; 2,5%) jogosító kártyával rendelkeznek, azonban a következő esztendő(k)ben vásárlásaik halmozott értéke nem éri el a kedvezményre jogosító 5.000 Ft-ot, 0,5%-ban rögzítjük kedvezményüket.

A törzsvásárlói kedvezmény a Mard-el Díszállat és Állateledel Szaküzletetben és a www.mard-el.hu webáruházban vehető igénybe.

A törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik az akciós termékekre, a többdarabos, a gyűjtő csomagolásos és a zsákos kedvezménnyel vásárolt árucikkekre, viszont a halmozott vásárlási értékbe ezen vásárlások ellenértéke is beleszámít. A kedvezmények nem vonhatóak össze!

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

A kártya pótlása, illetve cseréje a Mard-el Díszállat és Állateledel Szaküzletben történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltését követően 2-3 munkanap után átveheti.

Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz nem tartozik kártya a nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

Az új kártyához automatikusan hozzárendelődnek a korábbi vásárlói és vásárlási adatok, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.

A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Mard-el Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, Juhász Zoltán EV. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, Juhász Zoltán EV. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.

Juhász Zoltán EV. jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi üzletében, illetve a www.mard-el.hu honlapon.

Adatok kezelése és védelme:

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - Juhász Zoltán EV. az elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat Juhász Zoltán EV. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség:

Juhász Zoltán EV. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Debrecen, 2017. 02. 28